SpacingBoven

 

 

 

 

Onze partners

Libra Leisure Concepts levert tenten aan diverse partners. Onze samenwerkingen zijn uiteenlopend van jongerencampings tot familiecampings. Een aantal van onze partners zijn:

Easyatent

Smilecamp

Kapitent

Ripstar

GoFun Corendon

   
Easy a Tent is expert in campingvakanties in Istrië. Alle tenten zijn op maat gemaakt. Praktische functionaliteit staat voorop. De accommodaties liggen in de natuur, waarin zorgeloos geleefd kan worden. Buiten gewoon genieten! Smilecamp biedt comfortabele accommodaties in Italië en Kroatië. Van klassieke bungalows tot luxe safaritenten van Libra Leisure Concepts: tijdens een Smilecamp vakantie ervaar je comfort en vrijheid.     Ripstar biedt volledig verzorgde surfvakanties aan waarbij u de mogelijkheid krijgt te verblijven in een echte Libra Leisure Concepts safaritent. De mogelijkheden zijn divers, maar alles ademt passie voor de surf!  GoFun biedt party- en jongerenvakanties in heel Europa. Ook de jongerententen van Libra Leisure Concepts worden door GoFun verhuurd. 
www.easyatent.nl www.smilecamp.eu  www.kapitent.nl  www.ripstar.nl www.gofun.nl
         

Labyrint 

 Cirkel Vakanties

BoardX

 Procamp4all

Flowtrack

   
Labyrinth organiseert betaalbare vakanties, breaks en events voor verschillende groepen, waarbij zij haar gasten gelegenheid geeft te genieten van alles tussen luieren en activiteit. Labyrinth organiseert haar reizen voor specifieke groepen, zodat mensen gemakkelijk met elkaar in contact komen. Zo kunnen ook kinderen en jong-volwassenen kennismaken met natuur en spannende activiteiten. Je boekt bij Cirkel een vakantie die speciaal is ingericht voor éénoudergezinnen. De prachtige accommodaties staan altijd bij elkaar zodat je als ouder de mogelijkheid hebt om andere ouders te ontmoeten. Hier is op de bestemming altijd een speciale ruimte voor. Door deze opzet kunnen kinderen ook heel makkelijk andere leeftijdsgenootjes ontmoeten om mee te spelen! BoardX is een online reisorganisatie gespecialiseerd in de extreme sporten. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Leuven. BoardX is reeds jaren gepassioneerd bezig met de sporten en reizen die zij nog steeds zelf begeleiden. Maar natuurlijk zijn er nog een hoop mensen die hun steentje bijdragen.

Procamp4all verhuurt luxe safaritententen (van Libra Leisure Concepts) op diverse campings in Nederland. De tenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Geniet van de vrijheid van kamperen en ervaar de luxe van een volledig ingerichte safaritent!

Even weg van alle drukte en genieten van een heerlijke vakantie… Kamperen zonder zorgen, want Procamp4all zorgt ervoor dat alles in de tent aanwezig is wat je nodig hebt. Je hoeft dus alleen maar je eigen koffer in te pakken!

 
Flowtrack organiseert actieve vakanties op het gebied van surfen, fietsen en wintersport. 
www.labyrinth.nl www.cirkel.nl www.boardx.be  www.procamp4all.nl  www.flowtrack.be 
         

Surflife

 Summersurf

Surfblend

 Ujusansa

 

 

 

 

   
Surflife is begonnen met surfcamps in West-Frankrijk en heeft dit inmiddels uitgebreid met meerdere bestemmingen.  Met Summersurf ervaar je de ontspanning van surfen in Frankrijk. Een mooie combinatie van buiten zijn, gezond eten en surfen.  Surfblend organiseert luxe surfcamps net achter de duinen. 

 

Ujusansa organiseert surfcamps in Frankrijk en Spanje.  
 
www.surflife.eu  www.summersurf.de  www.surfblend.com  www.ujusansa.com